David Perčobić

Diplomirao je na The George Washington University sa svim počastima, Magna Cum Laude, univerzitetske zajednice na dva smjera Internacionalni Biznis i Finansije. Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, 2014. godine odbranio je magistarski rad pod nazivom „Primjena BLACK-SCHOLES formule u procesu programiranja predvidivosti tržišta“ na smjeru Menadžment Biznisa i stekao zvanje Magistar Eonomskih Nauka. Svoj radni angažman započeo je u Americi, gdje je veoma brzo i napredaovao u jednoj od najvećih svjetskih kompanija avio-svemirske industrije i industrije moto sporta, Fairchild Corp. Nakon povratka iz SAD, radio je kao direktor u nekoliko velikih firmi u privatnom gradjevinskom sektoru i bio je vlasnik konsalting kompanije.

Trenutno je zaposlen na funkciji zamjenika direktora Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, na čelu Sektora za projekte. Sa svojim timom predvodio je veliki broj najznačajnijih projekata tržišta rada u Crnoj Gori finansiranih od strane Evropske Unije. Takodje, aktivno je uključen u nekoliko pregovaračkih poglavlja za priključenje Crne Gore Evropskoj Uniji i to 2,19 i 22.

Pored angažovanja u Zavodu, aktivno je angažovan u drugim organizacijama, pri čemu se izdvajaju funkcije Predsjednika Taekwondo saveza Crne Gore, Potpredsjednik Udruženja maslinara „Antivari“ kao i član organizacionog odbora najveće crnogorske poljoprivredno turističke manifestacije  „Maslinijada“. Član je velikog broja organizacija i udruženja za zaštitu životinja, očuvanje životne sredine i dostizanje efikasnosti zelenih poslova i obnovljivih izvora električne energije

Pratite nas

IPO Crna Gora je osnovana kao nevladina organizacija čiji je opšti cilj razvoj svijesti građana o bezbjednosti u društvu kroz razne edukativne radionice, aktivnosti i djelovanja u skladu sa zakonom Crne Gore. Organizacija svoju djelatnost obavlja na čitavom području Crne Gore.

Budite dio našeg tima da zajedno izgradimo bezbjednije društvo učlani se
Translate