Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Doktorand bezbjednosti Ivan Pekić učestvovao je na Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 koji se odrzao u Ljubljani 25. i 26. oktobra 2023

Na poziv IPO Sekcije Slovenija predsjednik IPO Crna Gora doktorand bezbjednosti Ivan Pekić učestvovao je na Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 koji se odrzao u Ljubljani 25. i 26. oktobra 2023. godine na kojem je Internacionalna policijska organizacija dobila priznanje i nagradu za partnerstvo, kao i novčanu nagradu.

🌐 Ovo je drugo izlaganje Summita u Ljubljani, koji je jedino prikladno s obzirom na to da se sada učvrstio na karti ključnih evropskih industrijskih dogadjaja Mjesto koje je okupilo vodeće regionalne i globalne industrijske lidere iz područja bezbjednosti, cyber bezbjednosti, IoT-a, ICT-a, pametnih rješenja, mobilnosti i automatizacije.

🌍 Ove godine, događaj je napravio preokret u svojoj isprobanoj formuli fokusirajući se na inovacije u najpraktičnijem smislu – čineći da inovacije služe tržištu bez posrednika pomažući mu da se lakše nosi s postojećim izazovima i integrise različita rješenja u jedinstven sistem koji funkcionise u svim nacionalnim zakonima. Fokusirani se na inovacije, Adria Security Summit će se iznova osmisliti dok će nadograđivati ono što mu je u prošlosti uspjelo i što je privuklo rekordan broj ucesnika, sponzora i izlagača. Ove godine projekcije premasuju ono što je postignuto prošle godine u Zagrebu, pa je organizatore posjetilo više od 150 izlagača, 3000+ posjetilaca, 20+ partnera događaja, 3600+ sastanaka i konferencijski program izgrađen oko panel rasprava, podcasta, uvodnih govora , studije slučaja, prezentacije startupa i izložbenih prostora.

🪪 Govoreći o inovacijama, Adria Security Summit će takođe poboljšati svoj važan aspekt služenja kao poslovno središte koje okuplja partnere unutar i izvan opsega industrija koje pokriva i pomaže im da steknu uporište na lokalnim i regionalnim tržištima, podstaknu svoja ulaganja, izgrade trajna poslovna savezništva i upoznavanje s najsavremenijim tehnologijama.

jedro.barIvan PekicAdria Security SummitIPO SloveniaInternational Police Organization IPO HQInternational Police Organization Montenegro🇲🇪

Baranin na samitu “Adria Security Samit”