Ivan Pekić

Doktorand na humanističkim studijama, smjer: Medjunarodna bezbjednost UDG Podgorica, diplomirani master za oblast terorizma, organizovanog kriminala i bezbjednosti na Univerzitetu u Beogradu. Odbranio magistarski rad na temu: „Uloga obavještajno bezbjednosnih službi Crne Gore u borbi protiv terorizma“. Završio specijalistički program inovacije znanja terorizam i organizovani kriminal, na temu: Savremeni terorizam, na fakultetu političkih nauka, Univerzitet u Beogradu.

Radno iskustvo:
2008-2011 – Obavljao funkciju zamjenika sefa za bezbjednost, hotela Splendid u Budvi.
2012-2014 – Opstina Bar, savjetnik u sekretarijatu za ekonomiju i finansije.
2014-2015 – Opstina Bar, poreski inspektor.
2015-2019 – Opstina Bar, Vodja odsjeka komunalne policije.
Opstina Bar, Sef-koordinator inspektorima u komunalnoj inspekciji 2019 – do danas

Naučni radovi:
Na medjunarodnoj konferenciji u Bugarskoj, Banskom objavio naučni rad: „Uloga Uprave policije Crne Gore u borbi protiv terorizma“. Na medjunarodnoj konferenciji u Vrnjačkoj banji, Srbija, objavio naučni rad: Uloga Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore u preventivnom antiterorističkom djelovanju.

„Borba protiv trgovine ljudima u Crnoj Gori“ UDG Podgorica. Sportista, nosilac crnog pojasa III dan u karateu, bivši vice šampion države u borbama.

Pratite nas

IPO Crna Gora je osnovana kao nevladina organizacija čiji je opšti cilj razvoj svijesti građana o bezbjednosti u društvu kroz razne edukativne radionice, aktivnosti i djelovanja u skladu sa zakonom Crne Gore. Organizacija svoju djelatnost obavlja na čitavom području Crne Gore.

Budite dio našeg tima da zajedno izgradimo bezbjednije društvo učlani se
Translate