Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Predsjednik IPO Montenegro i doktorand bezbjednosti Ivan Pekić na poziv organizatora prisustvuje na „Adria Security Summit 2023“ koji se održava u Ljubljani, Slovenija 25-26 oktobra u prestižnom izložbeno-konferencijskom centru Gospodarsko razstavišče, a partner Samita je i naša IPO Sekcija iz Slovenije

Predsjednik IPO Montenegro 🇲🇪 i doktorand bezbjednosti Ivan Pekić na poziv organizatora prisustvuje na „Adria Security Summit 2023“ koji se održava u Ljubljani, Slovenija 25-26 oktobra u prestižnom izložbeno-konferencijskom centru Gospodarsko razstavišče, a partner Samita je i naša IPO Sekcija iz Slovenije 🇸🇮 koja ima svoj štand za prezentaciju.

🎯 Cilj Samita je promocija globalne saradnje između različitih industrija (Industrijski lideri iz različitih sektora uključujući bezbjednost, cyber bezbjednost, IoT, ICT, pametna rješenja, mobilnost i automatizaciju).

💻 Koristeći naprednu b2Match platformu, učesnici će se povezati sa stručnjacima, insajderima i potencijalnim partnerima iz svih sektora, kako na licu mjesta tako i navedene platforme. Uz širok spektar mogućnosti umrežavanja dostupnih od momenta registracije, posjetioci će imati dovoljno vremena da uspostave kvalitetne poslovne veze i uzajamno korisnu saradnju, te razmijene vrijedne informacije i iskustva 🤝.

🌐 Adria Security Summit nudi vrhunsko iskustvo poslovnog umrežavanja putem namjenske platforme za registraciju. Pomoću ove dinamične platforme možete fizički i virtualno komunicirati sa stručnjacima iz industrije i potencijalnim partnerima.

Adria Security SummitIvan PekicInternational Police Organization MontenegroIPO SloveniaInternational Police Organization IPO HQ🌍

На слици може бити: 13 особа и текст