Učitavanjem QR koda možete proveriti članove IPO

IPO Crna Gora osnovana je kao nevladina organizacija čiji je opšti cilj razvoj svijesti građana o bezbjednosti u društvu kroz razne edukativne radionice, aktivnosti i djelovanja u skladu sa zakonom Crne Gore.

Učitavanjem QR koda na članskoj legitimaciji može se provjeriti da li je neko stvarno član IPO organizacije.

“Učitavanjem jedinstvenog QR koda na članskoj legitimaciji (Viber ima skener) možete provjeriti da li je neko stvarno naš član, njegovu poziciju u organizaciji i do kada mu važi članstvo. Slike 2 i 3 znače da osoba nije naš član”, saopšteno je iz ove organizacije.

Organizacija svoju dijelatnost obavlja na čitavom području Crne Gore.

Svojim programima, akcijama i drugim djelatnostima NVO “IPO Crna Gora” građanima pruža mogućnost i podršku da učestvuju u poboljšanju kvaliteta života svoje zajednice, participativno, solidarno i odgovorno gradeći socijalno pravedno, ekonomski prilagodljivo i vitalno i humano zdravo društvo koje uvažava, njeguje i baštini kulturnu raznovrsnost.

Leave a Reply

Pratite nas

IPO Crna Gora je osnovana kao nevladina organizacija čiji je opšti cilj razvoj svijesti građana o bezbjednosti u društvu kroz razne edukativne radionice, aktivnosti i djelovanja u skladu sa zakonom Crne Gore. Organizacija svoju djelatnost obavlja na čitavom području Crne Gore.

Budite dio našeg tima da zajedno izgradimo bezbjednije društvo učlani se