Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Doktorand bezbjednosti Ivan Pekić učestvovao je na Adria Security Summit Powered by Intersec 2023

Na poziv IPO Sekcije Slovenija predsjednik IPO Crna Gora doktorand bezbjednosti Ivan Pekić učestvovao je na Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 koji se odrzao u Ljubljani 25. i 26. oktobra 2023. godine na kojem je Internacionalna policijska organizacija dobila priznanje i nagradu za partnerstvo, kao i novčanu nagradu.

Ovo je drugo izlaganje Summita u Ljubljani, koji je jedino prikladno s obzirom na to da se sada učvrstio na karti ključnih evropskih industrijskih dogadjaja Mjesto koje je okupilo vodeće regionalne i globalne industrijske lidere iz područja bezbjednosti, cyber bezbjednosti, IoT-a, ICT-a, pametnih rješenja, mobilnosti i automatizacije.

Ove godine, događaj je napravio preokret u svojoj isprobanoj formuli fokusirajući se na inovacije u najpraktičnijem smislu – čineći da inovacije služe tržištu bez posrednika pomažući mu da se lakše nosi s postojećim izazovima i integrise različita rješenja u jedinstven sistem koji funkcionise u svim nacionalnim zakonima. Fokusirani se na inovacije, Adria Security Summit će se iznova osmisliti dok će nadograđivati ono što mu je u prošlosti uspjelo i što je privuklo rekordan broj ucesnika, sponzora i izlagača. Ove godine projekcije premasuju ono što je postignuto prošle godine u Zagrebu, pa je organizatore posjetilo više od 150 izlagača, 3000+ posjetilaca, 20+ partnera događaja, 3600+ sastanaka i konferencijski program izgrađen oko panel rasprava, podcasta, uvodnih govora , studije slučaja, prezentacije startupa i izložbenih prostora.

Govoreći o inovacijama, Adria Security Summit će takođe poboljšati svoj važan aspekt služenja kao poslovno središte koje okuplja partnere unutar i izvan opsega industrija koje pokriva i pomaže im da steknu uporište na lokalnim i regionalnim tržištima, podstaknu svoja ulaganja, izgrade trajna poslovna savezništva i upoznavanje s najsavremenijim tehnologijama.