Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Internacionalna policijska organizacija Crne Gore na poziv organizatora, naših partnera iz Nezavisnog sindikata policije Crne Gore učestvuje na Međunarodnoj konferenciji policijskih Sindikata

Internacionalna policijska organizacija Crne Gore na poziv organizatora, naših partnera iz Nezavisnog sindikata policije Crne Gore učestvuje na Međunarodnoj konferenciji policijskih Sindikata.

Međunarodna konferencija policijskih Sindikata održava se u Herceg Novom (24-26.05), tokom koje su predviđena 2️⃣ događaja.

Danas od 11,00 časova u hotelu Park u Bijeloj biće održana panel diskusija sa temom “Bezbjednosni okvir Crne Gore kao turističke destinacije 🇲🇪”, na kojoj govori predsjednik IPO Crne Gore i magistar bezbjednosti Ivan Pekić.

U subotu, u 09,30 časova gosti iz inostranstva, kolege i građani će zajedno sa porodicom ubijenog policajca Milutina Leković položiti cvijeće na mjestu njegovog ubistva u Igalu, a nakon toga, od 10-15 časova u Plavom salonu Bolnice Meljine biće održana V Memorijalna akcija dobrovoljnog davanja krvi “Milutin Leković Leka”🩸.

Pored naših predstavnika, predsjednika IPO CG mr Ivana Pekića i izvršnog direktora IPO CG Momčila Šćekića na konferenciji učestvuju i predstavnici MUP-a CG, Uprave policije CG, NVO sektor, Opštine Herceg Novi, a prisustvuju i gosti iz sindikata policije Hrvatske, Srbije, BiH i Makedonije.

Naši prijatelji iz Nezavisnog sindikata policije Crne Gore ističu da je ova međunarodna konferencija, u čijem su fokusu bezbjednost i solidarnost, od neupitne važnosti za čitavo društvo.

NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE CRNE GORE

International Police Organization Montenegro