Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Internacionalna policijska organizacija Crne Gore sa ponosom je podržala obilježavanje Svjetskog dana osoba s autizmom koju je organizovala NVO Plava Planeta

Internacionalna policijska organizacija Crne Gore sa ponosom je podržala obilježavanje Svjetskog dana osoba s autizmom koju je danas organizovala NVO Plava Planeta na Trgu Vladimira i Kosare u Baru.

Naša podrška je usmjerena na osnaživanje roditelja, djece i svih koji se suočavaju sa izazovima autizma, te promoviše razumijevanje i prihvaćanje osoba sa autizmom u društvu.

IPO Crne Gore će nastaviti aktivno raditi na unapređenju položaja osoba sa autizmom u našem društvu jer je važno da svi zajedno radimo na stvaranju inkluzivnog društva koje pruža podršku svim svojim članovima, bez obzira na njihove različitosti.

Predsjednik Internacionalne policijske organizacije Crne Gore (IPO Montenegro) mr Ivan Pekić kazao je da su „djeca sa autizmom naše blago“ i istakao da će IPO Crna Gora nastaviti da pomaže u skladu sa sopstvenim mogućnostima.

„I na međunarodnom i na domaćem nivou nastavićemo da pomažemo. Nemojte da mislite da nisu vaši sugrađani uz roditelje djece sa autizmom, naravno da jesmo i uložićemo napore da u saradnji sa nadležnim ministarstvom idemo i ka otvaranju novih centara„