Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Predsjednik IPO Montenegro na poziv organizatora prisustvuje na „Adria Security Summit 2023“

Predsjednik IPO Montenegro i doktorand bezbjednosti Ivan Pekić na poziv organizatora prisustvuje na „Adria Security Summit 2023“ koji se održava u Ljubljani, Slovenija 25-26 oktobra u prestižnom izložbeno-konferencijskom centru Gospodarsko razstavišče, a partner Samita je i naša IPO Sekcija iz Slovenije koja ima svoj štand za prezentaciju.

Cilj Samita je promocija globalne saradnje između različitih industrija (Industrijski lideri iz različitih sektora uključujući bezbjednost, cyber bezbjednost, IoT, ICT, pametna rješenja, mobilnost i automatizaciju).

Koristeći naprednu b2Match platformu, učesnici će se povezati sa stručnjacima, insajderima i potencijalnim partnerima iz svih sektora, kako na licu mjesta tako i navedene platforme. Uz širok spektar mogućnosti umrežavanja dostupnih od momenta registracije, posjetioci će imati dovoljno vremena da uspostave kvalitetne poslovne veze i uzajamno korisnu saradnju, te razmijene vrijedne informacije i iskustva.

Adria Security Summit nudi vrhunsko iskustvo poslovnog umrežavanja putem namjenske platforme za registraciju. Pomoću ove dinamične platforme možete fizički i virtualno komunicirati sa stručnjacima iz industrije i potencijalnim partnerima.