Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Predstavnici Internacionalne policijske organizacije na potpisivanju ugovora sa ministrom saobraćaja i pomorstva Crne Gore

Predstavnici Internacionalne policijske organizacije Crne Gore u sastavu Momčilo Šćekić i Boris Janković na potpisivanju ugovora sa ministrom saobraćaja i pomorstva Crne Gore Filipom Radulovićem za projekat koji će u narednom periodu u trajanju od šest mjeseci realizovati iz oblasti saobraćaja – sigurnost i bezbjednost u saobraćaju.

Projekat pod nazivom: „I ja sam učesnik u sa obraćaju“ Internacionalna policijska organizacija Crne Gore će realizovati pod pokroviteljstvom Ministarstva saobraćaja i pomorstva Crne Gore. 🇲🇪

Svečanom potpisivanju ugovora prethodio je produktivan razgovor IPO predstavnika sa ministrom Radulovićem i njegovim saradnicima, a predstavnici obiju strana izrazili su očekivanje da će ovaj projekt značajno doprinijeti unapređenju sigurnosti u saobraćaju.

Tokom narednih šest mjeseci, fokus će biti na implementaciji mjera i programa koji će podići svijest o bezbjednosti među učesnicima u saobraćaju, s ciljem smanjenja broja nezgoda i povreda.